Open workshop ‘Slimme Kleuters’ op 19 november 2014

Op woensdag 19 november organiseer ik een open workshop voor leerkrachten die meer willen weten over Slimme Kleuters.

Hoe herken je kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong?
Hoe kun je hen het beste begeleiden?
Welke activiteiten kun je opnemen in je lesprogramma?
Hoe kun je tegemoetkomen aan de behoeften van deze kleuters in een drukke kleutergroep?

Naast een heldere theorie over kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong, geef ik hierbij vooral veel praktische handvatten, tips, materialen en lesvoorbeelden. Goed onderwijs aan Slimme Kleuters staat of valt met gemotiveerde leerkrachten en een uitdagend aanbod dat verweven is in het lesgeven aan de kleutergroep.

Interesse? De workshop vindt plaats op Basisschool Het Vianova te Alphen aan den Rijn en kost € 95,- Reageer op dit bericht om je in te schrijven, of bel me op 06-29265357. Met 20 deelnemers is de workshop vol!

Wil je al wat meer weten over mijn visie op onderwijs aan Slimme Kleuters? Neem dan eens een kijkje op mijn andere site www.slimmekleuters.nl

Dit bericht is geplaatst in algemene informatie, back to school, het jonge kind, Hoogbegaafdenonderwijs, inspiratie, kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong, slimme kleuters en getagd , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>