Website Slimme Kleuters

Een tijdje terug ben ik gestart met een nieuwe website. Op www.slimmekleuters.nl kun je allerlei informatie vinden over slimme kleuters in de klas.

Er zijn al veel boeken, handleidingen en websites te vinden waarin beschreven staat hoe je kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong kunt signaleren. Nu ik inmiddels voor het derde jaar met deze doelgroep werk, heb ik wat praktische toevoegingen aan de theorie!

Op dit moment ben ik dus berichten aan het plaatsen die betrekking hebben op het signaleren van slimme kleuters. Later volgen uiteraard tips, lesvoorbeelden en thema uitwerkingen waarmee de kleuters die uitdaging nodig hebben goed aan hun trekken zullen komen!

Natuurlijk alles op de manier zoals Onderwijskrachtig graag werkt: vanuit een gedegen theoretische achtergrond een goede vertaalslag maken naar de praktijk. Want ja, ook in mijn eigen groep moet het praktisch uitvoerbaar blijven!

20120910-144141.jpg

Dit bericht is geplaatst in het jonge kind, kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong en getagd . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>